søndag 30. desember 2012

Siste dagene av 2012

Nå er det ei stund siden jeg har fått skrevet noe her. Det går i ett i jula, og i år holder vi på å pakke ned tingene i huset i tillegg. For en jobb det er! Godt tingene våres bare skal inn på et lager, så vi slipper å pakke ut og inn en gang til!
Vi flytter ut av nåværende hus inn i ei lita hytte om 15 dager til, som vi vil bo i til huset er ferdig. Hytta ligger i Skudeviga utenfor Kristiansand, og hyttene leies primert ut til sørlandsturister om sommeren. Det er noen søte, små sørlandshytter. Satser på å få litt ro der ute, og nyte stillheten før vi flytter inn for godt i det nye huset.

Jeg vet ikke hvordan været der dere har feiret jul har vært! Men håper virkelig ikke på slikt snøvær som vi hadde på julaften når vi skal til å flytte:


Vårt nåværende hus

Ønsker alle en flott feiring inn i 2013 i morgen! - Og jeg kommmer sterkere tilbake i 2013! Da skjer det masse!!! JIPPI!!!

søndag 16. desember 2012

Pepperkakehuset

Her er pepperkakehuset vårt i år. En 1:50 målestokk av det nye huset vårt. Litt morro at vi klarte det, var veldig skeptisk til det når mannen sa vi skulle prøve:



Og sånn ble det da ungene pynta det:



Ønsker alle en flott 3. søndag i advent! :-)

tirsdag 11. desember 2012

søndag 9. desember 2012

Slik blir gjestebad/ ungenes bad

 Da er tegningene for det ene badet fullstendig. Deler opp innleggene på badene hver for seg , selv om de blir delvis like i fargene. 


Innredning på planen(klikk på bildet for å få det større): 1: vegghengt toalett fra Duravit, type VERO
2: GODMORGON høyskap fra IKEA (males i dempet sort fra jotun)   3: Servant fra Korsbakken.  
4: GODMORGON baderomsinnredning 1,2 m (skal males i BRAZILIAN DUST fra Pure and Original
5: Innebygget badekar fra Duravit, type VERO med armaturer fra TAPWELL, type box square.

.
Slik blir oppriss A seende ut:



Innredning på oppriss(klikk på bildet for å få det større): 1: snitt gjennom DURAVIT innebygget badekar, type VERO  2: GODMORGON baderomsinnredning 1,2 m fra IKEA (males i BRAZILIAN DUST fra Pure and original)  3: Servant fra Korsbakken.  4: Vegghengt armatur fra TAPWELL type BOX Square 
5: Speilskap GODMORGON 60 cm fra IKEA   6: GODMORGON høyskap fra IKEA (males i dempet sort fra jotun). 7: Hengelampe fra KARTELL, EASY i metallic


Her er en collage på produktene som skal inn, med et stemningsbilde jeg har gått utifra.

Flisene vi går for er fra Casalgrande Padana, type Architecture. Di er helt matte og gjennomfarget. Blir 30X60 format på disse. Fargene på flisene er BLACK på vegger og COLD GREY på gulv. Vi brekker av med metallicfliser med sort shimmer fra RIGHT PRICE TILES på skilleveggene. Jeg mååå jo ha litt glamour inn hehe

Jeg får fortsette med å få tegningene ferdige.... - Og det luktet pepperkaker oppe! Mannen baker med ungene (- og ja, det er han som baker her hjemme. Det husmorgenet har jeg ikke.... Ihvertfall ikke bakverk som må inn i ovn). De holder på å lage pepperkakehus etter vårt nye hus. Må si jeg er spent på resultatet. Jeg deler det med dere senere.  Ha en fin søndag!

HUSET er ferdig utvendig!




Så deilig å komme opp til huset og se at alt utvendig arbeid er ferdig! Bare stillas, som di holdt på å fjerne i går. Nå begynner byggherrene sånn smått med innvendig arbeid, så det er morro. Ligger masse isolasjon inne som man ser igjennom vinduene.
Jeg har som mål å bli ferdig med baderomstegningene i dag. Vi var og bestemte oss for fliser i går også. 3 gangen jeg var innom butikken. Men det skal sies at på  FLISKONSEPT i sørlandsparken er det service så det holder! Bedre kundeoppfølging har ikke jeg vært med på i en flisebutikk. - Og det blir ingen hvite fliser. Kan si så kort at det er helt i den andre skalaen av fargekartet! Blir innlegg senere på bad når det er ferdig.

fredag 7. desember 2012

Jenna Lyons gamle hjem
















Jeg elsker stilen i denne flotte leiligheten som Jenna Lyon solgte med god fortjeneste. For å si det sånn, bildene i "prospektet" hadde ikke skremt meg fra visning! Elsker miksen!

torsdag 6. desember 2012

Nydelig, naturlig glam!


Images: Sharyn Cairns Photographer
Via: hartandco.au
 
 Jeg elsker dette hjemmet som ligger i Beaconsfield. Naturlig med en liten touch av glam. Det liker jeg!




onsdag 5. desember 2012

Èn enkel lampe

Jeg synes det er så lekkert med en enkel hengelampe over badekaret eller baderomsinnredningen. Vi har sendt med bestilling av et punkt over baderomsinnredningen på hvert bad til elektrikeren. Må bare finne den perfekte lampe! Deler noen bilder som jeg har fått idèen fra.







tirsdag 4. desember 2012

Baderoms vvs i boks!

Da var vi kommet til desember også, og første søndag i advent har vært. Tida flyr synes jeg! Det har vært så travelt den siste tiden.Vi har solgt hus, fått et sted å leie og skal snart på midlertidig flyttefot. Mange ting som må bli ferdig på en gang på det nye huset også. Rørlegger og elektriker har nå fått sine bestillinger. Og det er virkelig et eldorado av valg av produkter. Heldigvis har vi en viss peiling på hva vi ønsker....

Men en ting vi skal ha, som har vært på min ønskeliste hvis vi skulle bygge en gang er:



VEGGHENGTE SERVANTARMATURER! Jippi!!! Vi tenkte på å ha det i dusjene også, men når det merket vi går for (Tapwell Box) ikke har innebygget termostat, og at man må ut med dyre dommer for å få det, gikk vi bort fra det....

Har laget en liten oversikt over produktene vi skal ha i badene (trykk på bildet for å få det større):

Alle armaturer er fra TAPWELL, sluk til dusjene er fra Probata, dusj fra Porsgrund Bad, badekar og toalett er fra Duravit, og håndvaskene fra Korsbakken skal monteres på egendesignet servantmøbler.